BACK TO
TOP
Δρώμενα

Ισχυροί άνεμοι αναμένονται κατά τόπους στην Ελλάδα

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, αλλά και ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο κ. α. συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στις 19 Αυγούστου.

Ισχυροί άνεμοι αναμένονται κατά τόπους στην Ελλάδα

1
0

Aναλυτικά:

Αττική

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Θα εμφανιστούν τοπικές νεφώσεις στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα ορεινά τις λεγόμενες «θερμές ώρες». Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη  θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες θα δημιουργηθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Κρήτη όμως θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στις 20 Αυγούστου θα είναι γενικά αίθριος, ενώ θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και η θερμοκρασία. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία