BACK TO
TOP
Δρώμενα

Από τις ΗΠΑ στη Μόσχα τα περίφημα cupcakes του Sex and the City

Τις κυρώσεις και τη ρωσική προπαγάνδα με αφορμή τον εμπορικό πόλεμο Ρωσίας-Δύσης φαίνεται να αγνοεί η Νέα Υόρκη καθώς συνεχίζει τις εξαγωγές της προς τη Μόσχα. Συγκεκριμένα, τα λαχταριστά cupcakes που απολάμβανε η Κάρι με τις φίλες της στη δημοφιλή σειρά Sex and the City από το διάσημο πλέον φούρνο Magnolia Bakery του Μανχάταν, θα πλέον είναι διαθέσιμα και στη μακρινή Ρωσία.

Από τις ΗΠΑ στη Μόσχα τα περίφημα cupcakes του Sex and the City

1
0

Τα cupcakes του Magnolia έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της αμερικανικής ποπ κουλτούρας, εξηγεί ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας Στιβ Αμπραμς στο ρωσικό περιοδικό Afisha. Ηδη από τη δεκαετία του 1820 τα cupcakes «θρέφουν» γενιές και γενιές αμερικανών, η φήμη τους όμως εκτοξεύθηκε χάρη στις αμερικανικές σειρές που προβάλλονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Η διαφήμιση μέσα από την τηλεόραση ήρθε εντελώς τυχαία, λέει ο Αμπραμς. «Για καλή μας τύχη, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μένει δυο – τρία τετράγωνα μακριά από τον φούρνο, στο West Village και ψώνιζε συχνά cupcakes. Κάποια στιγμή αποφάσισε να εντάξει το φούρνο σε ένα επεισόδειο του Sex and the City. Δεν κάναμε καμία συμφωνία μάρκετινγκ με την παραγωγή για πληρωμένη τοποθέτηση προϊόντος! Πού να βρει τόσα δολάρια ένα μικρό αρτοποιείο στο Μανχάταν?»

Τώρα απομένει να φανεί η ανταπόκριση των μοσχοβιτών στα αμερικάνικα γλυκάκια με τη χολιγουντιανή καριέρα

([Πηγή: gr.rbth.com) 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία