BACK TO
TOP
Δρώμενα

Οι αλλαγές στο υφιστάμενο καθεστώς δημοσίων συμβάσεων

Την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τα τρέχοντα θέματα των συμβάσεων προμηθειών και να κατανοήσουν τη διαδικασία υλοποίησης μιας σύμβασης από την αρχή ως την ολοκλήρωσή της, είχαν οι υπάλληλοι των Δήμων και Νομικών Προσώπων των Δήμων, που παρευρέθησαν σε σχετική ημερίδα.

Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας

0
0
Πρόκειται για την ημερίδα με θέμα «Νομικό καθεστώς σύναψης δημοσίων συμβάσεων» που διοργάνωσε την Τρίτη 30 Ιουνίου στην αίθουσα της ΔΕΥΑ Λάρισας, η ΠΕΔ Θεσσαλίας ( στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της προκειμένου να προσφέρει στα μέλη της όλα  τα απαραίτητα εφόδια για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των δήμων ), σε συνεργασία με τον όμιλο συνεργαζόμενων εταιριών  ΕΓΚΡΙΤΟΣ Group – Συνεργασία Α.Ε

Ο κος Παζαρλόγλου αναφέρθηκε αναλυτικά στο υφιστάμενο καθεστώς των δημοσίων συμβάσεων και παρουσίασε τις αλλαγές  που δρομολογούνται. Ο νέος τρόπος σύναψης των δημοσίων συμβάσεων μέσα από ηλεκτρονικές διαδικασίες προσφέρει ταχύτερη αλλά και αποδοτικότερη διαδικασία υλοποίησης με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ως ένα νέο και σύγχρονο εγχείρημα μπορεί να αποτελέσει ένα εργαλείο ακρίβειας των ζητούμενων διαδικασιών και για το λόγο αυτό η ΠΕΔ Θεσσαλίας διοργανώνει και θα συνεχίσει να το κάνει αντίστοιχες ημερίδες, προσφέροντας υπηρεσίες με σκοπό την αποφυγή τυχόν δυσλειτουργιών .

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας μέσω του Δ/ντης της κου Τσούμα Δημήτριου υποσχέθηκε θα συνεχίσει την προσπάθεια επιμόρφωσης των υπηρεσιακών υπαλλήλων των Δήμων επί όλων των τρεχόντων θεμάτων που αφορούν τους Δήμους και ότι είναι στη διάθεσή τους για όποια συνεργασία με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους .  
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία