BACK TO
TOP
Δρώμενα

Προς εξέταση η διαρροή λυμάτων στον κεντρικό δρόμο της Πατρών–Κλάους

Με εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, άμεσα το απόγευμα της Τρίτης 17 Μαΐου, κατέφθασαν στην περιοχή του Πετρωτού Πατρών, τρία κλιμάκια της Περιφέρειας προκειμένου να εξετάσουν τι ακριβώς συνέβη με τη διαρροή λυμάτων στον κεντρικό δρόμο της Πατρών – Κλάους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Επικαιροποιήθηκε το Καλλιεργητικό Πλάνο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

1
0

Συγκεκριμένα, τα κλιμάκια των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας, Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης στις 17 και 18 Μαΐου  πραγματοποίησαν επιτόπιους ελέγχους για να διαπιστώσουν τους λόγους που τα αστικά λύματα κατέκλυσαν το οδόστρωμα.

Παράλληλα, συγκροτήθηκε το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας και Περιβάλλοντος (ΚΕΠΠΕ) και επισκέφθηκε σήμερα το σημείο πραγματοποιώντας εκτεταμένες δειγματοληψίες για να διαπιστωθεί η σύσταση των λυμάτων, αλλά και ποιες ακριβώς ήταν οι συνθήκες της διαρροής.

Το υλικό που ελήφθη τόσο από το δρόμο όσο και στις εγκαταστάσεις και δεξαμενές παρακείμενης επιχείρησης, εστάλη ήδη στο Γενικό Χημείο του Κράτους για περαιτέρω ανάλυση και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Από τις Υπηρεσίες θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία