BACK TO
TOP
Δρώμενα

Στον Νίκο Αντώνογλου η θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου

Το όνοµα του Νίκου Αντώνογλου, πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελµατιών Γεωπόνων (ΠΟΣΕΓ) και νυν συµβούλου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ακούγεται τις τελευταίες ώρες για τη θέση του γενικού γραµµατέα που άφησε ο Νίκος Στουπής, όπως αποκαλύπτει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda, το Σάββατο 21 Μαΐου.

Στον Νίκο Αντώνογλου η θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου

2
0

Αυστηρός στη δουλειά του και απόµακρος για πολλούς, ο Νίκος Αντώνογλου είναι γνώστης της διοικητικής µηχανής. Μεταξύ άλλων θα κληθεί βέβαια να αντιµετωπίσει και το τεράστιο πολιτικό, οικονοµικό και κοινωνικό ζήτηµα της διαχείρισης του ΟΣ∆Ε.

Είναι ένα πρόσωπο, που θα µπορούσε –αν µη τι άλλο- να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, µε δεδοµένο ότι από τη θέση του προέδρου της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελµατιών Γεωπόνων έχει «παλέψει» προκειµένου να αλλάξει το ιδιότυπο καθεστώς «οµηρίας» το οποίο συντηρεί εδώ και χρόνια ο γνωστός µηχανογράφος, εξυπηρετώντας τους ελάχιστους εκλεκτούς του και βγάζοντας εκτός παιχνιδιού µεγάλη µερίδα των  γεωτεχνικών.

Άλλωστε, είναι γνωστές και οι προσφυγές που είχαν κατατεθεί στα αρµόδια κοινοτικά όργανα µε βαριές καταγγελίες για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης, αποκλεισµό των ιδιωτών γεωπόνων από το έργο των δηλώσεων ΟΣ∆Ε, παράνοµη κρατική ενίσχυση της όλης διαδικασίας και λοιπά, υπέρ των οποίων είχε ξεκάθαρα εκφραστεί ο κ. Αντώνογλου.   

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία