BACK TO
TOP
Δρώμενα

«Έφυγε» ο πρώην ευρωβουλευτής Νίκος Βακάλης

Πέθανε, σε ηλικία 78 χρονών, ο Νίκος Βακάλης, ο οποίος είχε διατελέσει ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος.

«Έφυγε» ο πρώην ευρωβουλευτής Νίκος Βακάλης

2
0

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Ποσειδωνίου).

Τη «βαθύτατη θλίψη» του για την απώλεια εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, σημειώνοντας πως «ο Νίκος Βακάλης υπηρέτησε τον τόπο και την παράταξη με ανιδιοτέλεια και συνέπεια».

Όπως ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός, ο εκλιπών «με τη σεμνότητά του κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά».

«Αποχαιρετούμε έναν εξαιρετικό φίλο, έναν άξιο πολιτικό, έναν σπουδαίο επαγγελματία και επιστήμονα, έναν άνθρωπο ευθύνης και προσφοράς» δήλωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. «Ο Νίκος Βακάλης ήταν ένας πρωτοπόρος οραματιστής για την εκπαίδευση, ένας πολιτικός με σπουδαίο έργο τόσο για τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη, όσο και για τη χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο» πρόσθεσε, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

(Πηγή: ΑΜΠΕ)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία