BACK TO
TOP
Δρώμενα

«Έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή ο Θανάσης Λύκου

Πάνω στην ακμή της δραστηριότητας του, «έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή ο ο ιδρυτής και ο εμπνευστής της ΣΕΚΕ ΛΥΚΟΥ ΑΕ, Θανάσης Λύκου. Ο χαμός του ανθρώπου, που υπηρέτησε με μεράκι και αγάπη τον κτηνοτροφικό και γεωργικό κλάδο, σκόρπισε θλίψη στους οικείους, τους συνεργάτες και τους φίλους του.

«Έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή ο Θανάσης Λύκου

2
0
Σε ανακοίνωσή της η ΣΕΚΕ ΛΥΚΟΥ αναφέρει:

Ο T.S. Eliot έγραψε: «Υπάρχει κάποιος που θυμάται το δρόμο για το κατώφλι σου. Τη ζωή μπορείς να την αποφύγεις, αλλά όχι το θάνατο».

Μη μπορώντας να αποφύγει τον θάνατο και εντελώς απρόσμενα έφυγε ο Θανάσης Λύκου που ήταν ο ιδρυτής και ο εμπνευστής της ΣΕΚΕ ΛΥΚΟΥ ΑΕ.

Έφυγε νέος στην ακμή της δραστηριότητάς του, αφήνοντας μόνο θλίψη για τον αδόκητο χαμό του

Ένας άνθρωπος με ήθος και αρετή που σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις του (επαγγελματικές και μη) έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης, σεβασμού και αγάπης  από όλους. 

Ένας άνθρωπος με όνειρα , ένας άνθρωπος που υπηρέτησε πιστά τον κτηνοτροφικό και γεωργικό κλάδο με μεράκι και αγάπη

Τελειώνοντας με τα λόγια του Albert Einstein

«Ο θάνατός μας δεν είναι το τέλος εφόσον συνεχίζουμε να ζούμε μέσω των παιδιών μας και της νεότερης γενιάς. Γιατί Αυτά είναι Εμείς, τα σώματά μας απλώς μαραίνονται πάνω στο δέντρο της ζωής!»

Έτσι, η εταιρεία ΣΕΚΕ ΛΥΚΟΥ ΑΕ θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της, υπό την ίδια επωνυμία , στις ίδιες εγκαταστάσεις και με την ίδια συνέπεια έως τώρα.

Οφείλουμε να είμαστε συνεχιστές του οράματος που είχε, σε μία δουλειά που την φρόντιζε σαν το τρίτο παιδί του και είχε αφιερώσει ολόκληρη την ζωή του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία