BACK TO
TOP
Δρώμενα

Tο επόμενο Μουντιάλ της FIFA ξεκινά 16 Αυγούστου στις κονσόλες

Ούτε Ρονάλντο, ούτε Μέσι: το επόμενο Μουντιάλ παίζεται στις κονσόλες. Ενώ οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται ή πρωταγωνιστούν σε μεταγραφές εκατομμυρίων, κάποιοι άλλοι παίκτες προετοιμάζονται για μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας τους: το Μουντιάλ της FIFA σε παιχνίδι βίντεο.

Tο επόμενο Μουντιάλ της FIFA ξεκινά 16 Αυγούστου στις κονσόλες

1
0
Από τις 16 έως 18 Αυγούστου το Λονδίνο θα φιλοξενήσει την 13η διοργάνωση, το FIFA Interactive World Cup, όπου 32 παίκτες θα προσπαθήσουν για το τρόπαιο. Η τελική φάση, όπως σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, χωρίζεται σε τρεις. Η πρώτη φάση είναι οι όμιλοι, όπου η νίκη θα είναι 3 βαθμοί και 1 η ισοπαλία. Αυτή η φάση θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί στις 16 Αυγούστου. Την επόμενη μέρα, οι καλύτερο θα αναμετρηθούν στους προημιτελικούς, και στη συνέχεια, στα ημιτελικά. Στις 18 Αυγούστου θα είναι ο τελικός του τουρνουά.

 Ο νικητής θα εισπράξει  200.000 δολάρια και ένα ταξίδι για το επόμενο The Best FIFA Football Awards, όπου θα συναντηθεί με τους καλύτερους παίκτες στην πλανήτη. Ο φιναλίστ δεν θα φύγει με άδειες τσέπες, αφού θα πάει 100.000 δολάρια.

 Να σημειωθεί ότι  το τουρνουά ξεκίνησε από το 2004 και διεξάγεται κάθε χρόνο. Πρώτος νικητής ήταν ο Βραζιλιάνος  Τιάγκο Καρίκο ντε Αζεβέδο το 2004 και τελευταίος το 2016 ο Μοχάμαντ Αλ Μπασά από την Δανία

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία