BACK TO
TOP
Δρώμενα

Κόβουν γέφυρες με Κουρουπλή οι αγρότες της Κρήτης

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι αγρότες της Κρήτης αν δεν λήξει έως την Παρασκευή 20 Απριλίου η 48ωρη απεργία της ΠΝΟ. Εν τω μεταξύ ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, όπως ανακοίνωσε, σε συνεννόηση με τους άλλους αγροτικούς Συλλόγους, Σελίνου Χανίων, Τυμπακίου και Σητείας, καλούν τις μεταφορικές εταιρείες, τους αγρότες και τους εξαγάγεις να αρχίσουν από σήμερα Πέμπτη 19/4 να φορτώνουν τις νταλίκες για να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις την Παρασκευή.

Κόβουν γέφυρες με Κουρουπλή οι αγρότες της Κρήτης

0
0

Οι αγρότες ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους με πρώτο στόχο τη συγκέντρωση στον κόμβο αεροδρομίου και στη συνέχεια συντεταγμένα με τις νταλίκες και τα φορτηγά αυτοκίνητα φορτωμένα με ευπαθή προϊόντα να κινηθούν προς το λιμάνι εκεί όπου θα ασκήσουν την πίεση που απαιτείται για να φορτωθούν οι νταλίκες στα καράβια και να αποπλέον προς τον Πειραιά.

Νωρίτερα, πριν την απόφαση των αγροτών ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Τυμπακίου κ. Ορφανουδάκης, δήλωσε πως πλέον κόβουν κάθε γέφυρα επικοινωνίας με το υπουργείο Ναυτιλίας και τον ίδιο τον υπουργό.

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις τους για να υπάρξει συνάντηση με τον κ. Κουρουμπλή, αυτό δεν κατέστη εφικτό και πλέον ούτε οι ίδιοι το επιθυμούν ακόμη και αν τους καλέσει ο υπουργός

Το σίγουρο είναι και σύμφωνα με εκτιμήσεις των αγροτών ότι χιλιάδες τόνοι πρώιμων κηπευτικών έχουν μείνει καθηλωμένοι στις νταλίκες με ότι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω κατάληξη τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία