BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Άνοιξε το Taxis για τη ρύθμιση των 100 δόσεων

Άνοιξε η εφαρμογή στο taxisnet για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ως 100 δόσεις.

Εκτός λειτουργίας μέχρι τις 12 το μεσημέρι το Taxis

0
0

Οι φορολογούμενοι πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων στη διεύθυνση (www.gsis.gr ).

Στη συνέχεια στην ενότητα «εφαρμογές taxisnet» , θα πρέπει να επιλέξουν το σημείο «αίτηση ρύθμισης οφειλών με απαλλαγή προσαυξήσεων 2014».

Όταν θα εμφανισθεί στην οθόνη το σημείο «Υποβολή Αίτησης» κάνοντας κλικ στην επιλογή «Υποβολή νέας» θα εμφανισθεί η καρτέλα με τις βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές που μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση.

Στη συνέχεια ο φορολογούμενος θα κάνει την επιλογή των δόσεων της ρύθμισης.

Τέλος θα υποβάλει υπεύθυνη δήλωση ότι έχει υποβάλει όλες τις προβλεπόμενες φορολογικές δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στη ρύθμιση υπάγονται υποχρεωτικά οι οφειλές οι οποίες ήταν βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες έως και την 1η Οκτωβρίου 2014.

Μετά από επιλογή του οφειλέτη υπάγονται οφειλές:

-βεβαιωμένες έως και την 1η Οκτωβρίου 2014 οφειλές που τελούν σε διοικητική ή δικαστική ή εκ του νόμου αναστολή κατά την ημερομηνία της αίτησης υπαγωγής,

-βεβαιωμένες έως και την 1η Οκτωβρίου 2014 οφειλές που κατά την ημερομηνία της αίτησης υπαγωγής έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής οφειλών, των οποίων οι όροι τηρούνται.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιρούνται από τη ρύθμιση οφειλές που έχουν βεβαιωθεί μέχρι και τη 1η Οκτωβρίου 2014 αλλά δεν έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες. Τέτοιες είναι οι τέσσερις εναπομείνασες δόσεις του ΕΝΦΙΑ και η τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία