BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Παράταση στις εισφορές του ΟΓΑ ζητούν βουλευτές

Πρόταση να μετατεθεί για τις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία αντί για τις 28 Νοεμβρίου που ισχύει τώρα.

Κόβονται 2.700 συντάξεις «μαϊμού» του ΟΓΑ από 1/9

0
2

Να δοθεί παράταση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014 ζητούν 20 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο υπογράφοντα τον Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή,  με ερώτηση που κατέθεσαν στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βρούτση Ιωάννη.

Αναλυτικά, οι Βουλευτές στην ερώτηση τους προς τον αρμόδιο Υπουργό αναφέρουν τα εξής:

Κύριε Υπουργέ,

Η καταβολή των εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΓΑ πρέπει να γίνει μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2014 και όχι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Το δικαίωμα καταβολής των εισφορών μέχρι τέλος  Δεκέμβριου βοηθούσε τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους, έχοντας πληρωθεί από εμπόρους, συνεταιρισμούς για την αγροτική και κτηνοτροφική τους παραγωγή.

 Σήμερα οι αγρότες είναι απλήρωτοι για τις παραγωγές τους και οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν πληρωθεί την ενιαία ενίσχυση εξαιτίας του προβλήματος με τα βοσκοτόπια.

Είναι απλήρωτοι από τον ΕΛΓΑ και για τις ζημιές που υπέστησαν στις καλλιέργειες τους.

Πρέπει λοιπόν να δοθεί παράταση τουλάχιστον μέχρι τις 31/1/2015 ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και να μην χαλάσει η ρύθμιση που ενδεχομένως έχουν κάνει.

 

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ

Τι προτίθεσθε να πράξετε ώστε να δοθεί παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ;

 

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

27-11-2014 10:51ελενη

ναι κυριοι συμφωνω απολυτα εχω τρεις πληρωμες την οικογενεια μου κ η μια ειναι σε ρυθμιση κ ειμαι στην πεμτη δοση .ξαφνικα ηρθαν οι ειδοποιησεις να πληρωσουμε σε οκτω ημερες ενω τις περιμεναμε τελος του χρονου, ελεος πια κ αν ειχαμε κ χρηματα στην ακρη λιγο το κακο κατι θα καναμε.μαλλον δεν σας νοιαζει αν θα χασουμε την ασφαλεια μας κ ποσο μαλιστα αν θα πεθανουμε χωρις φαρμακα !!!!!!!καλα χριστουγεννα σας ευχομαι!!!

Απάντηση

26-11-2014 09:23basw

na k' kati kalo ! makari na dothei paratash !

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία