BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Η ανησυχία για τη διαπραγμάτευση ρίχνει το Χ.Α.

Πτωτικά ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Μαΐου το Χρηματιστήριο Αθηνών, με την αγορά να αποτυπώνει τις ανησυχίες της σχετικά με τη δυνατότητα που έχει η ελληνική κυβέρνηση να καλύψει τις πληρωμές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τον Ιούνιο.

Προς κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα Ι.Χ. λόγω τρόικας και Ε.Ε.

0
0

Στις 10:55 ο Γενικός Δείκτης υποχωρούσε κατά 1,73% στις 825,66 μονάδες, ενώ ο τζίρος βρίσκεται μόλις στα 3,6 εκατ. ευρώ, εξαιτίας επίσης και της αργίας που υπάρχει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Ο FTSE25 σημειώνει απώλειες 1,92% στις 246,34 μονάδες και ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει πτώση 3,15% στις 647,20 μονάδες.

Οι εξελίξεις σε επίπεδο διαπραγματεύσεων μονοπωλούν το ενδιαφέρον των επενδυτών σήμερα, μετά μάλιστα και τις εξελίξεις που υπήρξαν μέσα στο σαββατοκύριακο. Μετά τις τριβές που υπήρξαν στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, η προσοχή περνά στα τεχνικά κλιμάκια στο Brussels Group και στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, που θα συνεδριάσουν εκ νέου αύριο Tρίτη στις Βρυξέλλες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης και σήμερα.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία