BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Έρχεται Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου γ ια τις θυρίδες

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία θα έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ μέχρι την Τρίτη 7 Ιουλίου θα οριστεί το πλαίσιο διαχείρισης του περιεχομένου των θυρίδων.

Έρχεται Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου γ ια τις θυρίδες

0
0

Αυτό υποστήριξε πριν από λίγο με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. Σημειωτέον ότι υπό τον αναπληρωτή υπουργό, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22:00, σύσκεψη με τη συμμετοχή της προέδρου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκας Κατσέλη αλλά και των διοικήσεων όλων των συστημικών τραπεζών.

Η ΠΝΠ, θα καθορίζει όχι μόνο το πλαίσιο πρόσβασης των πολιτών στις θυρίδες  -ο κ. Μάρδας ξεκαθάρισε ότι ο πολίτης θα έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει με το περιεχόμενό τους- αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι από την Τρίτη (σ.σ τη Δευτέρα εκπνέει η προθεσμία κλεισίματος των τραπεζών που όριζε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της προηγούμενης Κυριακής) με τη λειτουργία των τραπεζών αλλά και το όριο αναλήψεων μέσω των ATMs.

 

Λ. Κατσέλη: Η πρόσβαση στις θυρίδες θα προσδιοριστεί χρονικά από την επικείμενη ΠΝΠ

«Η πρόσβαση των πελατών στις θυρίδες που διατηρούν σε υποκαταστήματα τραπεζών θα προσδιοριστεί χρονικά από την επικείμενη έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου» επεσήμανε μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη.

Όπως σημείωσε, το περιεχόμενο των θυρίδων αποτελεί προσωπικό δεδομένο των πελατών και πρόσβαση σε αυτές έχουν αποκλειστικά και μόνον οι ίδιοι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία