BACK TO
TOP
Πιστοληπτικά

Όσοι συνταξιούχοι πήραν, δεν παίρνουν ξανά τα 120 ευρώ

Το μερίδιο των 120 ευρώ της σύνταξής τους που δεν εισέπραξαν την περασμένη εβδομάδα διεκδικούν αρκετοί συνταξιούχοι ΟΓΑ που από το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουλίου στέκονται στις ουρές που έχουν σχηματισθεί έξω από τα 1000 τραπεζικά καταστήματα της χώρας.

Όσοι συνταξιούχοι πήραν, δεν παίρνουν ξανά τα 120 ευρώ

1
0

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι όσοι συνταξιούχοι έλαβαν την περασμένη εβδομάδα τα 120 ευρώ δεν δικαιούνται- τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, δηλαδή μέχρι να δημοσιευθεί η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την τραπεζική αργία- να πάρουν ακόμα 120 ευρώ.

Όπως διευκρίνισε σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, το ποσό μπορούν να πάρουν μόνο όσοι δεν πήραν το μερίδιό τους την περασμένη εβδομάδα και όχι εκ νέου όλοι οι συνταξιούχοι.

Ολοκληρώθηκε η πληρωμή μέσω των ΕΛΤΑ


Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου η πληρωμή των συντάξεων του ΟΓΑ από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με την καταβολή ολόκληρου του ποσού της σύνταξης.

Συνολικά, από τα Ελληνικά Ταχυδομεία πληρώθηκαν οι συντάξεις του ΙΚΑ, του ΝΑΤ, του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Σε ανακοίνωσή τους, τα ΕΛΤΑ υπενθυμίζουν πως οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν σε όλο το δίκτυο των Ελληνικών Ταχυδρομείων και να επιλέξουν μία από τις υπηρεσίες ταχυδρομικών επιταγών που παρέχουν τα ΕΛΤΑ και που επιτρέπει την αποστολή ποσού έως 6.000 ευρώ ανά επιταγή, με χρέωση έξι ευρώ και άμεση παραλαβή από τον δικαιούχο, στο ταχυδρομικό κατάστημα της επιλογής του.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους παρέχονται σε όλα τα ταχυδρομικά καταστήματα και στο www.elta.gr.


Σταθάκης: «Μέχρι την Παρασκευή 60 ευρώ από τα ΑΤΜ, ακόμα κι αν ‘παγώσει’ ο ELA»

Το τραπεζικό σύστημα «αντέχει» το ημερήσιο όριο ανάληψης των 60 ευρώ μέχρι την Παρασκευή στην περίπτωση που η ΕΚΤ διατηρήσει τον ELA χωρίς όμως να αυξήσει το όριο.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης σε δημοσιογράφο του BBC.  

 

 



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία