BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Οι προσδοκίες για το Eurogroup της Δευτέρας τονώνουν το Γενικό Δείκτη

Με κέρδη 1,20% ξεκίνησε την Πέμπτη 5 Μαΐου η συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών με το γενικό δείκτη να βρίσκεται στις 597,11 μονάδες, καθώς η συζήτηση του ελληνικού χρέους στο Eurogroup της Δευτέρας αυξάνει τις προσδοκίες για την επίτευξη συμφωνίας σχετικά με την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους Θεσμούς.

Ολοκλήρωσε την ανατροπή το Χ.Α.

0
0

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στη διατήρηση του θετικού κλίματος στο ελληνικό χρηματιστήριο έπειτα και από τη χθεσινή αναβάθμιση των ελληνικών τραπεζών από την Morgan Stanley, με το αγοραστικό ενδιαφέρον στις τελευταίες συνεδριάσεις να εμφανίζεται θετικά συγκρατημένο.

Κέρδη 2,86% σημειώνει στην έναρξη της συνεδρίασης ο τραπεζικός δείκτης, με τις μετοχές του κλάδου να διαπραγματεύονται με θετικό πρόσημο, ενώ ανοδικά κινούνται στην πλειοψηφία τους και οι υπόλοιπες μετοχές της μεγάλης κεφαλαιοποίησης χωρίς όμως να παρατηρείται κάποια ιδιαίτερη μεταβολή μέχρι στιγμής.

Ο τζίρος βρίσκεται στα 10,27 εκατ. ευρώ, ενώ από το σύνολο των μετοχών που έχουν κάνει μέχρι στιγμής πράξη, 38 κινούνται ανοδικά, 12 πτωτικά και 8 παραμένουν αμετάβλητες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία