BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Μέσω ΑΤΕ συντάξεις και επιδόματα ΟΓΑ των τριών συνεταιριστικών

Από τα καταστήματα της ATEbank θα πληρωθούν τη σύνταξή τους για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2012 οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ που είχαν επιλέξει να τις εισπράξουν μέσω των τριών συνεταιριστικών τραπεζών (Αχαϊκή, Λαμίας, Λέσβου-Λήμνου) των οποίων οι άδειες λειτουργίας ανακλήθηκαν από την ΤτΕ.

«Πονοκέφαλος» οι ανάγκες της ΑΤΕ

3
0

Παράλληλα, οι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) που είχαν επιλέξει για την είσπραξη του επιδόματός τους τις παραπάνω τράπεζες, θα πληρωθούν επίσης από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, για το μήνα

Απρίλιο 2012 (επιδόματα Β΄ Διμήνου 2012).

Η είσπραξη από τους δικαιούχους της σύνταξης ή του οικογενειακού επιδόματος θα γίνει με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και θα αναζητείται από το ταμείο της Αγροτικής Τράπεζας ως «Εντολή Πληρωμής».

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι (συνταξιούχοι και δικαιούχοι πολυτεκνικών επιδομάτων) που είχαν ανοίξει λογαριασμό στις παραπάνω συνεταιριστικές τράπεζες, για να συνεχίσουν να πληρώνονται τις συντάξεις ή τα οικογενειακά επιδόματα, πρέπει άμεσα να απευθυνθούν στα ΕΛ.ΤΑ. ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα επιθυμούν να ανοίξουν

λογαριασμό (απογραφή) μέχρι 30 Απριλίου 2012 και να δηλώσουν την επιθυμία τους να πληρώνονται την σύνταξή τους ή το οικογενειακό επίδομα με πίστωση σε νέο τραπεζικό λογαριασμό. Για όσους δεν απογραφούν μέχρι 30 Απριλίου 2012 η καταβολή της σύνταξης ή του επιδόματος θα μπει σε αναστολή.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία