BACK TO
TOP
Πολιτικές

Εκτός ΕΦΕΤ η Αθανασοπούλου λόγω ψεκασμών

Απέσυρε την υποψηφιότητά της για τη θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ η Φωτεινή Αθανασοπούλου μετά τις καταγγελίες του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, κάτι που απεδέχθη ο αναπληρωτής υπουργός, Βαγγέλης Αποστόλου.

Εκτός ΕΦΕΤ η Αθανασοπούλου λόγω ψεκασμών

1
1

«Παρουσίασα την υποψηφιότητά μου με βάση το βιογραφικό μου που θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Αν είναι να κριθώ σε επίπεδο facebook για αναρτήσεις που είναι προσωπικές και όχι πολιτικές, δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση κανένα και γι’ αυτόν τον λόγο αποσύρω την υποψηφιότητά μου», ανέφερε.

Τα δύο κόμματα παρουσίασαν αναρτήσεις της κ. Αθανασοπούλου στο facebook που την εμφάνιζαν να πιστεύει στη θεωρία των ψεκασμών, ότι οι μετανάστες στέλνονται για να εποικιστούν τα Βαλκάνια κ.ά.

Όπως κατήγγειλαν, η κ. Αθανασοπούλου:

- αποδέχεται την θεωρία των ψεκασμών, προτείνοντας άρθρο με τίτλο «Μας δολοφονούν από τον ουρανό» και αναφέροντας πως «εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις δεν παρατηρούνται ψεκασμοί. Για προσέξτε το».

- αναφέρει για το νέο κώδικα για την ασφάλεια των τροφίμων (Codex Alimentarius) ότι θα επιφέρει απαγόρευση των οικιακών καλλιεργειών «κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει στο εξής ότι θα τρώμε αυτά που θα μας ετοιμάζουν, χωρίς να γνωρίζουμε τι περιέχουν, αφού εμείς θα ελεγχόμαστε για το τι θα καλλιεργούμε και με τι σπόρους».

- γράφει «σας χρειαζόμαστε εδώ» αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης και στην απειλή του ότι θα εκτελεί όσους δημοσιογράφους δεν λένε την αλήθεια.

- καλεί σε εμπάργκο κατά των γερμανικών προϊόντων: «Δυστυχώς τα λέμε αλλά δεν τα κάνουμε. Το ξέρουν καλά αυτοί. Μόνο αν οι Έλληνες όλοι το κάνουν, τότε θα δει η καρ... πόσα απίδια πιάνει ο σάκος».

- υποστηρίζει τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου γράφοντας: «Και πολύ καλά κάνει εθνικιστικά το Μακεδονία Ξακουστή. Δεν μας χ… λέω εγώ».

- υιοθετεί ανάρτηση που υποστηρίζει ότι το κύμα των μεταναστών προς την Ελλάδα αποτελεί μέρος σχεδίου με τελικό στόχο να εποικίσουν με μουσουλμάνους τα Βαλκάνια ώστε να εξουδετερωθούν οι φιλορωσικοί ορθόδοξοι πληθυσμοί στα πλαίσια των γεωπολιτικών σχεδιασμών της νέας τάξης πραγμάτων.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

13-05-2015 11:32ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ .... ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ δηλωση μου σημερα στα ΜΜΕ Η ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK) ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.....ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-, ΥΠΟΚΛΑΠΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ... . ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΟΥ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΙΕΣΤΑ.... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο Κ. Ν. ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝΕΛΛ.... Ο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΦΕΤ ΚΑΘΟΣΟΝ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. . ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΕΛΛ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ..... ΚΑΘ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΑ ¨Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΕΛΛ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία