BACK TO
TOP
Πολιτικές

Στον «πάγο» μέχρι το δημοψήφισμα οι συζητήσεις

Κανένα περιθώριο για περαιτέρω διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα μέχρι το δημοψήφισμα δε βλέπει το Eurogroup, παραπέμποντας τις όποιες συζητήσεις για συμφωνία την ερχόμενη εβδομάδα.

Eπικύρωσε το κυπριακό μνημόνιο το Eurogroup

2
0
«Δεδομένης της πολιτικής κατάστασης, της απόρριψης των προηγούμενων προτάσεων, του δημοψηφίσματος που θα λάβει χώρα την Κυριακή δεν βλέπουμε περιθώριο για περαιτέρω διαπραγματεύσεις τη δεδομένη στιγμή» τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup.

 

Όπως εξήγησε, δεν θα υπάρξουν νέες συζητήσεις τις επόμενες ημέρες ούτε σε επίπεδο Eurogroup, αλλά ούτε και μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών.

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος του Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης κατέγραψαν την ελληνική πρόταση.

«Θα περιμένουμε όμως την έκβαση του δημοψηφίσματος της Κυριακής, το οποίο και θα λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη» υποστήριξε εν συνεχεία.

Ο κ. Ντέισελμπλουμ εμφανίστηκε «πολύ λυπημένος από την κατάσταση, με δεδομένη την ισχυρή θέληση των Ελλήνων πολιτών για παραμονή στην ευρωζώνη, κάτι για το οποίο τους στηρίζουμε πλήρως».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία