BACK TO
TOP
Πολιτικές

Τηλεφωνική συνομιλία Θεοδωράκη-Μοσκοβισί για τη συμφωνία του Eurogroup

Η συμφωνία του Eurogroup της Τρίτης 24 Μαΐου βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο επικεφαλής τους Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

Τηλεφωνική συνομιλία Θεοδωράκη-Μοσκοβισί για τη συμφωνία του Eurogroup

0
0

Από τη Σεβαστουπόλεως έγινε γνωστό πως συζήτησαν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτή η συμφωνία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Όπως ανακοίνωσε το Ποτάμι, ο κ. Μοσκοβισί ζήτησε την άποψη του κ. Θεοδωράκη για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το νέο πρόγραμμα στους Έλληνες πολίτες και αναφέρθηκε στα θετικά σημεία το, όπως είναι οι  αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στο άνοιγμα της αγοράς και θα κάνουν ανταγωνιστική την ελληνική οικονομία.

Ο κ. Θεοδωράκης είπε στον επίτροπο ότι τα εισπρακτικά μέτρα είναι αυτά που εφαρμόζονται αμέσως, ενώ υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Οι δύο άντρες, σύμφωνα πάντα με το Ποτάμι, συμφώνησαν πως η Ελλάδα πρέπει να βγει δυναμικά και να διεκδικήσει επενδύσεις γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία