BACK TO
TOP
Πολιτικές

Παραιτείται από την πρωθυπουργία ο Ντέιβιντ Κάμερον

Χρειάζεται μια νέα ηγεσία για τον τόπο, τόνισε ο Ντ. Κάμερον σε διάγγελμά του και ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την πρωθυπουργία.

Παραιτείται από την πρωθυπουργία ο Ντέιβιντ Κάμερον

0
0

Όπως είπε η αλλαγή σκυτάλης δεν χρειάζεται να γίνει άμεσα καθώς προέχει η σταθεροποίηση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στις αγορές.

Πρέπει τώρα να δούμε τη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την έξοδο και χρειάζεται νέος πρωθυπουργός που θα αποφασίσει πότε θα ενεργοποιήσει το άρθρο 50.

Δήλωσε περήφανος που υπήρξε πρωθυπουργός. «Εδωσα την ψυχή μου στην καμπάνια για την παραμονή. Η χώρα όμως απαιτεί νέα ηγεσία».

Πρέπει να είμαστε περήφανοι που εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας, είπε Ντ. Κάμερον. Οι πολίτες ψήφισαν την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση και αυτή η απόφαση πρέπει να γίνει σεβαστή. Ευχαρίστησε μάλιστα όσους ενεπλάκησαν στην καμπάνια Remain αλλά και σε αυτή του Brexit.

Ξεκαθάρισε ταυτόχρονα πως δεν υπάρξει άμεσος κίνδυνος για ανατροπές στη ζωή όσων ζουν στη Βρετανία. «Θέλω να δηλώσω ότι δεν θα υπάρξουν άμεσες αλλαγές στις συνθήκες ζωής τόσο των ευρωπαίων που ζουν στη χώρα, όσο και των βρετανών που ζουν στο εξωτερικό».

Η οικονομία της Βρετανίας παραμένει ισχυρή και δεν θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που διακινούνται τα αγαθά, υποστήριξε.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία