BACK TO
TOP
Πολιτικές

Στα μέσα Οκτωβρίου το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Στα μέσα Οκτωβρίου θα διεξαχθεί τελικώς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία την πολιτική απόφαση.

Στα μέσα Οκτωβρίου το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

2
0

Η τελευταία δεν καταψηφίστηκε από κανένα μέλος του οργάνου, ενώ βρέθηκαν έξι λευκά.

Η απόφαση, η οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, περιλαμβάνει την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ σε χρονικό ορίζοντα τριετίας, την απλή αναλογική και τις θέσεις για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την συνταγματική αναθεώρηση.

Νωρίτερα, οι 53+ είχαν καταθέσει τροπολογία για την «ιδιοκτησία του προγράμματος», ότι δηλαδή το κυβερνητικό πρόγραμμα δεν εξαντλείται στο μνημόνιο.

Τελικά η τροπολογία πέρασε, αφαιρουμένης όμως παραγράφου που χαρακτήριζε τη συμφωνία του καλοκαιριού αποτέλεσμα ενός αδίστακτου εκβιασμού και πραξικοπήματος.

Οι 53+ είχαν καταθέσει επίσης τροπολογία με τη διαφωνία τους με την συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας για το προσφυγικό, η οποία όμως απορρίφθηκε από την Κεντρική Επιτροπή.

Όσον αφορά τις καταστατικές αλλαγές, θα τεθούν στον προσυνεδριακό διάλογο οι προτάσεις της Επιτροπής Καταστατικού και αυτές των μελών της Κ.Ε..
Τα προσυνεδριακά κείμενα θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία