BACK TO
TOP
Πολιτικές

Με ερώτηση για τα αγροτικά η διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα της ΝΔ

Το ερώτημα ποιο είναι πιο σημαντικό για την Αγροτική Ανάπτυξη, οι νέοι αγρότες να περνούν υποχρεωτικά από εκπαίδευση, προκειμένου να λαμβάνουν τις επιδοτήσεις από την ΕΕ, φορολογικές εκπτώσεις για ομάδες παραγωγών, ειδικά κίνητρα για αναδασμό της γης ή αύξηση ενισχύσεων στις μονάδες με εξαγωγικό προσανατολισμό περιλαμβάνει η διαβούλευση, που τίθεται ως τις 29 Ιουλίου σχετικά με την κατάρτιση του προγράμματος της ΝΔ.

Με ερώτηση για τα αγροτικά η διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα της ΝΔ

3
0

Στις 16 Ιουνίου 2016 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και ο αντιπρόεδρος, Κωστής Χατζηδάκης, ανακοίνωσαν την έναρξη διαβούλευσης για την κατάρτιση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας σε 3 επίπεδα. Με τους κοινωνικούς φορείς, με τις κομματικές οργανώσεις, αλλά και με κάθε πολίτη ξεχωριστά μέσω της ηλεκτρονικής διαβούλευσης.

Οι πολίτες έχουν ήδη ανταποκριθεί πολύ θετικά στην ηλεκτρονική διαβούλευση. 21.000 συμπολίτες έχουν ήδη καταγράψει τις απόψεις τους πάνω σε πραγματικά διλήμματα πολιτικής.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Χατζηδάκης, αναφέρει ότι «Σας καλώ να συμμετάσχετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, στη διαβούλευση για το πρόγραμμα που έχει στόχο να αναδείξει το δικό μας ελληνικό, αξιόπιστο σχέδιο που θα δώσει ευκαιρίες και προοπτικές στους πολλούς. Βοηθήστε μας να χτίσουμε την ελπίδα της αλήθειας. Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diavoulefsi.nd.gr μέχρι τις 29 Ιουλίου».

Βρείτε εδώ τις ερωτήσεις της διαβούλευσης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία