BACK TO
TOP
Πολιτικές

Υπό το φόβο αντιδράσεων δεν κατεβαίνει Κρήτη ο Αποστόλου

Δεν θα επισκεφτεί τελικά την Κρήτη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, λόγω «ανειλημμένων υποχρεώσεων», όπως διεμήνυσαν από το γραφείο του προς τους εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου του νησιού.

Προβοκάτορες δείχνει ο Αποστόλου για τη ματαίωση των εγκαινίων της Agrotica

3
0

Την ώρα που σε αναβρασμό βρίσκονται οι αγρότες λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, πιθανολογούν ότι ο υπουργός θέλησε να αποφύγει την οργή του κόσμου καθώς εδώ και μέρες είχαν υποσχεθεί «θερμή» υποδοχή στον κ. Αποστόλου.

Οι ίδιοι τονίζουν πως η μειωμένη παραγωγή σε συνδυασμό με την βαριά φορολογία, τους έχουν φτάσει στα όριά τους.

Πάντως, πληροφορίες των τελευταίων ωρών, θέλουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επισκέπτεται την Κρήτη, το επόμενο διάστημα.

Πήρε το μήνυμα, λέει ο Τζωρτζάκης

Σύμφωνα με κάποιες πάντως πληροφορίες ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ, Γιώργος Τζωρτζάκης βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, επισκέφθηκε το Υπουργείο και συνομίλησε με στέλεχος εκεί, διαμηνύοντας μέσω αυτού, στον Υπουργό, πως καλό θα είναι όταν ταξιδέψει στην Κρήτη να έχει να ανακοινώσει συγκεκριμένα πράγματα στον αγροτικό κόσμο.

 «Φαίνεται ότι ο Αποστόλου πήρε το μήνυμα που στέλνουμε το τελευταίο διάστημα μέσω των ΜΜΕ και με την άνοδο μου την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα. Χωρίς λύση - του είπα- να μην έρθει στο Ηράκλειο. Προφανώς δεν έχει λύσεις και απαντήσεις για αυτό και δεν έρχεται», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ κ. Γιώργος Τζωρτζάκης, για να προσθέσει πως: «Δεν θα αρκεστούμε σε δηλώσεις και απαντήσεις γενικόλογες», είπε ο κ. Τζωρτζάκης αναφέροντας το παράδειγμα του προβλήματος που έχει προκύψει με τη φόρμα 6 και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, δηλαδή. «Δεν θέλουμε να έρθει και να μας πει απλώς ότι έστειλε το αίτημα στον Επίτροπο για να βρεθεί λύση, θέλουμε συγκεκριμένη απάντηση», επισήμανε.

Ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την τοποθέτηση του κ. Αποστόλου στη διάρκεια του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. «Όσο για αυτό που είπε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι χρειαζόμαστε μια σύγχρονη αντίληψη για τον αγροτοδιατροφικό τομέα και - με βάση τα δεδομένα- μια επικαιροποιημένη πολιτική Υπαίθρου, έχω να πω πως προφανώς άργησε να το αντιληφθεί μετά από δύο χρόνια που είναι στο Υπουργείο, χωρίς να έχει κάνει τίποτα», κατέληξε ο κ. Τζωρτζάκης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία