BACK TO
TOP
Πολιτικές

Περιοδεία κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή στον κάμπο

Εξόρμηση στη Θεσσαλία πραγματοποιεί την προσεχή Κυριακή κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ, με σύνθημα «συνεχίζεται το οδοιπορικό της Συμφωνίας Αλήθειας και στον κάμπο», με δύο αγροτικές συνδιασκέψεις που θα γίνουν σε Λάρισα και Καρδίτσα.

Περιοδεία κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή στον κάμπο

3
0

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα γίνουν ανοικτές συζητήσεις– εκδηλώσεις της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων στους Σοφάδες και τον Τύρναβο, με την παρουσία στελεχών του Κόμματος και του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα στα κλιμάκια για τις ανοιχτές συζητήσεις με τους αγρότες και κτηνοτρόφους συμμετέχουν οι κ.κ. Λευτέρης Αυγενάκης- γραμματέας Π.Ε. - βουλευτής Ηρακλείου, Κώστας Μπαγινέτας - γραμματέας Αγροτικών Φορέων, Χρήστος Γιαννακάκης - σύμβουλος σε θέματα αγροτικών συνεταιρισμών, Απόστολος Βεσυρόπουλος - τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής, βουλευτής Ημαθίας Δημήτρης Μελάς - πρ. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο κ. Βασίλης Χριστοδουλάκης - διευθυντής Γραμματείας Αγροτικών Φορέων.

Η αγροτική συνδιάσκεψη στους Σοφάδες θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο στις 11:30 π.μ., ενώ στον Τύρναβο θα πραγματοποιηθεί στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο στις 6 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στους νομούς Καρδίτσας και Λάρισας έχει προγραμματιστεί και ο αγιασμός και τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Φαρσάλων από τον γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη το πρωί (10:30 π.μ.) της Κυριακής.

Στελέχη της «Πειραιώς» επισημαίνουν ότι στη ΝΔ «δεν επαναπαυόμαστε στη δημοσκοπική υπεροχή της Ν.Δ.. Δεν αρκεί να κερδίσουμε τις εκλογές – πράγμα που θα γίνει όποτε κι αν διεξαχθούν, αλλά να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική και να βγάλουμε τη χώρα από την παρακμή».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ «η στρατηγική του κόμματος έχει επικεντρωθεί αφενός στις παραγωγικές τάξεις, «την Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην Πειραιώς, και αφετέρου τους ανθρώπους που έχει πλήξει βάναυσα η κρίση. «Χτίζουμε τη Συμφωνία Αλήθειας με τους ανθρώπους της υπαίθρου. Ανοίγουμε έναν εποικοδομητικό και ειλικρινή διάλογο με τους αγρότες, γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις προοπτικές ανάδειξής του σε καθοριστικό παράγοντα ανάκαμψης. Καταθέτουμε σε κάθε μας συνάντηση τις κοστολογημένες προτάσεις μας χωρίς ίχνος υπερβολής».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία