BACK TO
TOP
Πολιτικές

Κουτσούμπας: Κάνετε το κορόιδο για τη μείωση του φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο

«Δεν ξέρει η κυβέρνηση ότι οι φτωχοί αγρότες δεν φορολογούνται βάσει εισοδήματος αλλά των τεκμηρίων διαβίωσης. Παρουσιάζει τους αγρότες ως απατεώνες που φοροδιαφεύγουν», είπε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του στη Βουλή για το αγροτικό.

Κουτσούμπας: Κάνετε το κορόιδο για τη μείωση του φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο

0
0

Σύμφωνα με το κ. Κουτσούμπα, η κυβέρνηση φορτώνει φόρους και εισφορές στον αγροτικό κόσμο που σήμερα πλήττεται και από τις τελευταίες θεομηνίες.

Μάλιστα, όπως είπε, η κυβέρνηση κάνει το κορόιδο για μείωση του φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο, ενώ αναφέρθηκε σε μια σειρά παρεμβάσεων με που οδηγούν σε περαιτέρω αποσάθρωση της αγροτικής παραγωγής και στην αύξηση των εισαγωγών.

Για τους αγρότες είπε ότι πρέπει να έχουν «αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως έχουν οι εφοπλιστές» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «συκοφαντεί, βρίζει τους αγρότες, λέει ότι μια νέα κλιμάκωση των αγώνων δημιουργεί  «πολιτική αναταραχή» μιλά για «υποκινούμενους, «εποχιακούς» αγώνες, για «άγνωστα αιτήματα». Δεν ντρέπεστε να παρουσιάζετε τους αγρότες πότε ως απατεώνες που φοροδιαφεύγουν, πότε ως τους πιο ευνοημένους σε σχέση με τους πάμφτωχους, τους άνεργους, που δημιουργεί ο καπιταλισμός και η πολιτική όλων των αστικών κυβερνήσεων και η δική σας;».

«Όλα αυτά τα κόλπα με τους εκβιασμούς, τις απειλές, τον εκφοβισμό, τα χρησιμοποιούσε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Τα ίδια λέτε, όπως και πέρσι, κύριοι της κυβέρνησης στους χιλιάδες αγρότες που παλεύουν να επιβιώσουν: «Ελάτε να συζητήσουμε πώς και πότε θα σας σφάξουμε. Αλλά θα σας σφάξουμε», ανέφερε ο Δ. Κουτσούμπας επικρίνοντας την Ν.Δ. πως «όταν κάνει κριτική στην κυβέρνηση συνειδητά αποπροσανατολίζει για να μπερδεύει και εξαπατά τους αγρότες. Δε λέει την αλήθεια για την Ε.Ε. και την ΚΑΠ. Είναι ψευδεπίγραφη».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία