BACK TO
TOP
Πολιτικές

Ένα βήμα πριν την προσχώρηση στη ΝΔ η Δράση του Θ. Σκυλακάκη

Ένα βήμα από την προσχώρησή της στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως βρίσκεται η «Δράση» του Θοδωρή Σκυλακάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχετικές ανακοινώσεις που θα έρθουν για να επιβεβαιώσουν τη συμπόρευση αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Ένα βήμα πριν την προσχώρηση στη ΝΔ η Δράση του Θ. Σκυλακάκη

1
0

 Οι ζυμώσεις στο χώρο της Κεντροδεξιάς που βρίσκονταν στον... αφρό κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών είχαν, ουσιαστικά, ως απαρχή τους την παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο συνέδριο της Δράσης, το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στα μέσα του περασμένου Μαΐου.

«Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση, η οποία θα τολμήσει, με θάρρος πραγματικό, αλλά και με αποφασιστικότητα και με αποτελεσματικότητα να υλοποιήσει αλλαγές, για τις οποίες πολλές φορές έχουμε μιλήσει, αλλά τις οποίες έχουμε, είτε εφαρμόσει πλημμελώς, είτε έχουμε αποτύχει να εφαρμόσουμε εξ ολοκλήρου. Και, ναι, η Νέα Δημοκρατία θα είναι στις επόμενες εκλογές ο κεντρικός εκφραστής αυτής της μεγάλης μεταρρυθμιστικής συμμαχίας, η οποία σήμερα γεννιέται στη χώρα», είχε τονίσει, στην ομιλία του από το βήμα του συνεδρίου της Δράσης, ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Δράσης, Θόδωρος Σκυλακάκης, είχε αναφερθεί από την πλευρά του στην αδήριτη ανάγκη ενός συνολικού πακέτου τολμηρών μεταρρυθμίσεων, τα οποία θα πρέπει να εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση, με στόχο να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Πηγή: capital. gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία