BACK TO
TOP
Πολιτικές

Περιοδεία Τσιρώνη την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στη Λέσβο

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνςη, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και με τους αγροτικούς συλλόγους και φορείς του νησιού.

Αναβάλλεται η επίσκεψη Τσιρώνη στη Βοιωτία, στη Λέσβο την Πέμπτη

5
0
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στις 9:00πμ της Πέμπτης, ο αναπληρωτής θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ αμέσως μετά, στις 10:00πμ, θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης με τον Δήμαρχο, Σπύρο Γαληνό, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της αρμοδιότητάς του

Στις 11:00πμ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συναντήσεις με αγροτικούς φορείς στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, ενώ αμέσως μετά, στις 13:30μμ θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στις 14:00μμ ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συνάντηση εργασίας με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου και υπηρεσιακούς φορείς.

Στις 19:00μμ το απόγευμα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στον Παπάδο Γέρα, με επίκεντρο τα αγροτικά ζητήματα και με την συμμετοχή αγροτικών συλλόγων και φορέων.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία