BACK TO
TOP
Πολιτικές

Αυγενάκης: Το αίτημα μας είναι εκλογές εδώ και τώρα

«Το αίτημα μας είναι εκλογές εδώ και τώρα και να δοθεί η δυνατότητα στον ελληνικό λαό να αποφασίσει εκείνος ποια θα είναι η πορεία και ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νεάπολης - Συκεών του κόμματος.

Αυγενάκης: Το αίτημα μας είναι εκλογές εδώ και τώρα

4
0

Ο Λευτέρης Αυγενάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «εθνικολαϊκιστική» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι συντομότατα θα αποτελέσει παρελθόν.

«Είμαστε όλοι ενωμένοι γιατί μας καλεί όχι το κομματικό καθήκον, αλλά το πατριωτικό καθήκον. Δίνουμε μαθήματα συμπεριφοράς και πατριωτισμού. Η Ελλάδα περνά εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Το βιώνουμε όλοι μας. Ανασφάλεια, ανησυχία και μια κρίση που δεν είναι μονάχα οικονομική», είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μια εθνικολαϊκιστική κυβέρνηση, προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμπεδώσει αυτό που φοβόμασταν. Δημιουργεί μια κοινωνία εξαθλιωμένη, άρα -κατά τα αριστερά τους πρότυπα- μια εύκολα ελεγχόμενη κοινωνία. Όχι δεν θα τους το επιτρέψουμε. Είμαστε αποφασισμένοι ως Ν.Δ., ως υπεύθυνη παράταξη, μαζί με τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώσουμε με κάθε τρόπο ότι η Ελλάδα μόνο ενωμένη προόδευσε και αυτό θα γίνει και τώρα. Αν δουλέψουμε μαζί, συντονισμένα, τότε, συντομότατα, αυτή η κυβέρνηση θα είναι παρελθόν».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία