BACK TO
TOP
Πολιτικές

Mητσοτάκης: Πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές ώστε η χώρα να αναπνεύσει

«Πρέπει, να πάμε άμεσα σε εκλογές. Ώστε οι Έλληνες να αποφασίσουν. Και η χώρα να αναπνεύσει. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο καλύτερα για την Ελλάδα» τόνισε απόψε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο κατάμεστο κινηματοθέατρο «Αστόρια» του Ηρακλείου.

Mητσοτάκης: Πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές ώστε η χώρα να αναπνεύσει

1
0

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως «Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να κυβερνήσουμε σωστά» και σημείωσε πως λιθαράκι της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ θα είναι η μείωση των φόρων για να αναπνεύσει η οικονομία και ζήτησε να τον εμπιστευθούν λέγοντας «Ελάτε να ελευθερώσουμε το μέλλον».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι «Δεν υπάρχει ψέμα που δεν είπε» ενώ υπογράμμισε «κανένα μέλλον δεν χτίζεται με λάσπη».

Επίσης σημείωσε ότι η χώρα πρέπει και πάλι να επιστρέψει στον ίσιο δρόμο.

Ο κ. Μητσοτάκης ανεβαίνοντας στο βήμα με συνθήματα όπως «Κυριάκο η Κρήτη σε θέλει κυβερνήτη» ευχαρίστησε θερμά για την υποδοχή και τη συγκέντρωση λέγοντας ότι επιβεβαιώνεται πως η πολιτική αλλαγή δεν είναι μακριά.

Ξεκινώντας την ομιλία του είπε πως κάθε φορά παίρνει δύναμη από την Κρήτη, τους ανθρώπους της και τις μνήμες της ενώ έκανε αναφορές σε μια ομιλία του Ελ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος, στα δύο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είπε ότι «η χώρα μας έχει δει πολλούς δημαγωγούς - δυστυχώς. Κανένας όμως δεν έφτασε τον κ. Τσίπρα. Ούτε αυτά που έκανε ως αντιπολίτευση, ούτε αυτά που κάνει ως κυβέρνηση. Δεν υπάρχει πολίτης που δεν εξαπάτησε. Δεν υπάρχει ψέμα που δεν είπε. Και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε. Τα δύο χρόνια Τσίπρα, είναι τα χειρότερα από το 1974. Η Ελλάδα έκανε παντού πίσω».

Επίσης μίλησε για «λάσπη, συκοφαντίες και ψέματα» . «Ποτέ η Ελλάδα δεν έχει ξαναγνωρίσει τόσο ανεύθυνη, αδίστακτη και επιζήμια κυβέρνηση. Γι' αυτό και η καταδίκη της από τους πολίτες στις κάλπες θα είναι τόσο βαριά όσο θα είναι και η κρίση της Ιστορίας. Λαός και Ιστορία δεν θα δείξουν επιείκεια», είπε.

Σύμφωνα με τα όσα ανέπτυξε στην ομιλία του η Νέα Δημοκρατία έχει το σχέδιο για έξοδο από την κρίση και επανέλαβε τους βασικούς άξονές του κόμματος του. «Επειδή εμείς λέμε πάντα και παντού τα ίδια, ξεκαθαρίσαμε και στους εταίρους μας ότι η Ελλάδα χρειάζεται δημοσιονομικό αέρα. Ότι θα χρειαστούμε μια νέα συμφωνία με πλεονάσματα γύρω στο 2%. Την οποία για να πάρουμε θα πρέπει να υλοποιήσουμε ένα ευρύ πρόγραμμα αλλαγών και μεταρρυθμίσεων στο κράτος και την οικονομία. Με ένα δικό μας, εθνικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως «Το έχουμε αυτό το σχέδιο. Και είμαστε έτοιμοι να το θέσουμε σε εφαρμογή από την πρώτη κιόλας μέρα της εκλογικής μας νίκης».

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να κυβερνήσουμε σωστά. Λιθάρι της οικονομικής μας πολιτικής θα είναι η μείωση των φόρων. Για να αναπνεύσει η οικονομία - τόσο οι επιχειρήσεις όσο και τα νοικοκυριά».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία