BACK TO
TOP
Πολιτικές

Το όνομα «Βασίλης Κικίλιας» αποστολέας του φακέλου-βόμβα στο ΔΝΤ

Το όνομα «Βασίλης Κικίλιας» εμφανιζόταν ως αποστολέας του φακέλου-βόμβα που εξερράγη στα χέρια εργαζόμενης στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα να επιβεβαιώνει σε κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού καναλιού ότι ταχυδρομήθηκε από την Ελλάδα.

Το όνομα «Βασίλης Κικίλιας» αποστολέας του φακέλου-βόμβα στο ΔΝΤ

1
0

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι επιβεβαιώνει τις υποψίες των γαλλικών αρχών, που υποπτεύονταν ότι το περιστατικό σχετίζεται με το «τρομο-πακέτο» που έφτασε χτες στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας. Ως αποστολέας του δέματος με εκρηκτικά που έφτασε στο Βερολίνο ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Τόσκας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, δήλωσε ότι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διερευνούν τη διαδρομή των πακέτων με την εκρηκτική ύλη τόσο στα κέντρα διανομής των ΕΛΤΑ όσο και στον έλεγχο του αεροδρομίου για να διαπιστωθεί για ποιους λόγους πέρασαν απαρατήρητα.

Σημείωσε δε, ότι τα πακέτα περιείχαν μικρή ποσότητα πυρίτιδας. «Τα μηχανήματα τα χειρίζονται άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας, σημειώνοντας παράλληλα ότι τα δέματα δεν έγιναν αντιληπτά ούτε από τις αρχές των κρατών όπου έφτασαν.

Ο κ. Τόσκας υπογράμμισε, παράλληλα, ότι δράστες αυτών των ενεργειών χρησιμοποιούν τα ονόματα πολιτικών προσώπων κατά την αποστολή των δεμάτων ως «ενέργεια προσβολής κατ' αυτούς του πολιτικού συστήματος».

«Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις και κάνουμε ότι μπορούμε» ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Πηγή: Έθνος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία