BACK TO
TOP
Πολιτικές

Eξεταστική Επιτροπή για την Υγεία προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας

Την σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής η οποία θα διερευνήσει τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας δηλώνοντας ότι «δεν θα αφήσουμε ούτε καρφίτσα να πέσει κάτω». Κατά την «ώρα του πρωθυπουργού» και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντη, ο κ. Τσίπρας Δεν έχουμε καμία εκδικητική διάθεση.

Eξεταστική Επιτροπή για την Υγεία προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας

2
0

Η σχετική πρόταση αναμένεται να κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες και θα υπογράφεται από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. «Δεν θα μείνει τίποτε κρυφό και τα χαμογελάκια και οι μαγκιές όχι στα τηλεπαράθυρα αλλά εδώ, στην Βουλή και τότε κάποιοι μπορεί να χάσουν τα χαμογελάκιατους», διαβεβαιώνοντας ότι «υπάρχει πολιτική βούληση να διαλευκάνουμε όλες τις σκοτεινές υποθέσεις».

Η ΝΔ δια του αντιπροέδρου της και πρώην υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη δήλωσε ότι είναι ευπρόσδεκτη η πρόταση για εξεταστική επιτροπή. Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στις τηλεοπτικές κάμερες:«Η κυβέρνηση που πεισματικά αρνείται να κάνουμε εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τα capitalcontrols προανήγγειλε σήμερα εξεταστική για την Υγεία. Εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Να διερευνηθούν όλα φυσικά μέχρι σήμερα. Για να ξέρει ο ελληνικός λαός με απόλυτη διαφάνεια πώς διαχειριζόμαστε τα χρήματά του. Εκεί θα δούμε πολλά για την “πρώτη φορά Αριστερά”».

Αλλά και εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η Εύη Χριστοφιλοπούλου δήλωσε ότι «όσον αφορά στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία, συμφωνούμε, αλλά να γνωρίζει η κυβέρνηση ότι θα εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη, ιδίως για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη μη τιμολόγηση των φαρμάκων το 2015, σύμφωνα με την αναφορά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον εισαγγελέα». «Με καμία επιχείρηση σκανδαλολογίας δεν μπορεί να καλύψει την διάλυση που έχει φέρει στο σύστημα υγείας. Ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις (αυτ)απάτες του ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ», κατέληξε η βουλευτής του ΠαΣοΚ.

Μέχρι σήμερα, ο Πρωθυπουργός έχει απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για τη διαφθορά, του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα και του Βασίλη Λεβέντη για το πρόσφατο Eurogroup.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία