BACK TO
TOP
Πολιτικές

Συμφωνούν Μητσοτάκης-Θεοδωράκης για εθνικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο

Σύγκλιση απόψεων για την υλοποίηση ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία και την άμεση απόδοση του δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού αλλά όχι και στην ανάγκη διεξαγωγής τώρα εκλογών υπήρξε μετά τη συνάντηση που είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Συμφωνούν Μητσοτάκης-Θεοδωράκης για εθνικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο

1
0

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού μετά τη συνάντηση «τώρα προέχει η αξιολόγηση και όχι οι εκλογές» ενώ εξίσου ενδεικτική είναι η απουσία αυτής της αναφοράς στην ενημέρωση της ΝΔ για ό,τι συζήτησαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί.

Δεν πρέπει επίσης να διαφύγει της προσοχής ότι στο τέλος της ενημέρωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνεται ότι «κάθε Κόμμα διατηρεί τις απόψεις και τις προτεραιότητές του».

Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης συζήτησαν:

- Το μεγάλο κόστος που πληρώνουν ήδη οι πολίτες από την πολύμηνη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

- Τα σημαντικά προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη σήμερα η ελληνική κοινωνία, αλλά και η ελληνική οικονομία.

- Η υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών, που είναι συνέπεια του κλίματος αβεβαιότητας στην πραγματική οικονομία της χώρας με ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Κατά την ίδια ενημέρωση «κοινή εκτίμηση των δύο Πολιτικών Αρχηγών είναι η ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία. Ένα σχέδιο, που θα υπερβαίνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις και θα επεκτείνεται σε όλους τους τομείς. Ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει τολμηρές αλλαγές και στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος».

«Προτεραιότητα και για τους δύο Αρχηγούς είναι η άμεση απόδοση ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού. Για όλα αυτά, κάθε Κόμμα διατηρεί τις απόψεις και τις προτεραιότητές του» καταλήγει η ενημέρωση από τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία