BACK TO
TOP
Πολιτικές

Στο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι ο Μητσοτάκης

Επαφές με τον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας θα έχει το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στα Λιβάδια του Περτουλίου.

Στο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι ο Μητσοτάκης

2
0

Μάλιστα, σύμφωνα με τον βουλευτή Λάρισας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έρθει σε απευθείας διάλογο με τους αγρότες και τους θεσμικούς φορείς χωρίς διαμεσολαβήσεις, επιδιώκοντας να ακούσει τις αγωνίες τους και να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις στο πρόγραμμα της ΝΔ.

Μιλώντας ο κ. Χαρακόπουλος σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Χαρακόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «θα έλθει ο πρόεδρος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στα Λιβάδια του Περτουλίου σ’ αυτήν την μεγάλη γιορτή που έχουν οι Σαρακατσαναίοι κάθε χρόνο, και βεβαίως θα έχει επαφές και στην Καρδίτσα και στη Λάρισα. Οι πρώτοι σχεδιασμοί είναι στην Καρδίτσα να έχει συναντήσεις με αγρότες και στη Λάρισα, στην Ελασσόνα, με κτηνοτρόφους. Η ΝΔ καταγράφει προβλήματα, αγωνίες, προβληματισμούς και σχεδιάζει το κυβερνητικό της πρόγραμμα, σχεδιάζει την επόμενη ημέρα. Δυνατότητες συνάντησης με τους θεσμικούς εκπροσώπους των αγροτών και των κτηνοτρόφων έχει ο πρόεδρος της ΝΔ και θα έχει και στο μέλλον. Τώρα θα έχει έναν διάλογο χωρίς μεσολαβήσεις. Επιδιώκει να ακούσει αυθεντικά και γνήσια τη φωνή της βάσης, του απλού καθημερινού πολίτη και τις αγωνίες και τα προβλήματα που βιώνει από την ακολουθούμενη πολιτική. Νομίζω ότι θα είναι μια χρήσιμη συνάντηση, μια χρήσιμη κουβέντα και δίνει αφορμές για διορθωτικές κινήσεις και στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία