BACK TO
TOP
Πολιτικές

Στο κενό η πρόταση Τσίπρα για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Παραμένουν στους δρόμους χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών αποτελώντας πλέον υγειονομικές βόμβες, σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενώ την ίδια κραυγή αγωνίας εκπέμπουν έμποροι και τουριστικές επιχειρήσεις.

Στο κενό η πρόταση Τσίπρα για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

2
0

Ο Αλέξης Τσίπρας απέτυχε να πείσει τους εργαζόμενους. «Κάποιες βελτιωμένες προτάσεις που έγιναν από την κυβέρνηση δεν λύνουν το πρόβλημα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Ομοσπονδίας, σε συνέχεια της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου. Ανακοίνωσε όμως ότι «επειδή υπάρχουν δύσκολες καιρικές συνθήκες το προσωπικό ασφαλείας θα είναι αυξημένο για να μην υπάρχουν προβλήματα στη δημόσια υγεία».

Νωρίτερα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού είχε δει... καλό κλίμα. Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε στους απεργούς περισσότερες από 2.500 προσλήψεις καθώς και κατάργηση του ορίου ηλικίας υπερθεματίζοντας τις προτάσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ αν και - βάσει της ανακοίνωσης - δεν τους έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των υποσχέσεών του.

Υποσχέθηκε, ακόμα, μοριοδότηση βάσει της τροπολογίας Σκουρλέτη, στην οποία θα συμπεριληφθούν οι υποσχέσεις του, αλλά και νέες συμβάσεις «άμεσα» για τη συνέχιση της εργασίας τους. Διακήρυξε τέλος ότι προκρίνει την αποκομιδή απορριμμάτων με ίδιους πόρους από τους δήμους και όχι από τους ιδιώτες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία