BACK TO
TOP
Πολιτικές

Η κυβέρνηση έχει καθεστωτική αντίληψη λέει ο Κικίλιας

Βολές κατά της κυβέρνησης για «καθεστωτική αντίληψη και κατάχρηση εξουσίας» εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, κάνοντας λόγο για προσπάθειες συγκάλυψης εν όψει και της συζήτησης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο την Παρασκευή στη Βουλή.

Η κυβέρνηση έχει καθεστωτική αντίληψη λέει ο Κικίλιας

2
0
Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ανέφερε πως «θα είναι λυπηρό αν παραδεχθούν ένας - ένας οι βουλευτές, των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ότι μπορεί ένας υπουργός ενός άσχετου υπουργείου, να συνομιλεί επανειλημμένως με καταδικασμένο ισοβίτη για ναρκωτικά σε μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, στην οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχουν συνομιλίες και προφανώς από αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από τον ανακριτική υπάλληλο, του Λιμενικού»

Ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ότι υπάρχει μια προσπάθεια να μην αφεθεί η ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, «να καταμαρτυρήσουν ψευδώς άλλα αντί άλλων».  

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Ηριάννας, έκανε λόγο για απαράδεκτες παρεμβάσεις που, όπως είπε, «δείχνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πράγματι έχει ξεπεράσει κάθε όριο, κάθε φραγμό, ότι λειτουργεί με αυταρχισμό και με τον τρόπο με τον οποίο εμπλέκεται στη δικαστική εξουσία, τραυματίζει βαριά τη Δημοκρατία στη χώρα»

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ν.Δ, η κυβέρνηση και διά του πλέον επισήμου εκπροσώπου της, του υπουργού Δικαιοσύνης ή του κυβερνητικού εκπροσώπου, έχει αποφασίσει να παρεμβαίνει ευθέως και α λα κάρτ, σε όποιες αποφάσεις της Δικαιοσύνης, δεν της είναι αρεστές

Ο κ. Κικίλιας αναφερόμενος στα θέματα της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας σημείωσε πως η ΝΔ δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη και καμία εμπιστοσύνη σε όλη την κυβέρνηση. Μάλιστα υποστήριξε πως υπάρχει πολιτική απόφαση «να μην ακουμπάνε αυτές τις ισχνές μειοψηφίες, αυτών οι οποίοι καίνε τρόλεϊ, καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, βεβηλώνουν το Πολυτεχνείο και πανεπιστήμια, σπάνε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και με τον τρόπο τους αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ευνομούμενη πολιτεία και κράτος, ότι δεν υπάρχει Δημοκρατία, υπάρχει ασυδοσία, και αναρχία»

Σχετικά με την έξοδο της χώρας στις αγορές, είπε πως είναι επιβεβλημένη. «Διάβασα τις δηλώσεις αυτών που σήμερα δεν ντρέπονται, ενώ πριν από δύο χρόνια έλεγαν αυτά τα οποία έλεγαν, να βγαίνουν και να πανηγυρίζουν αν η χώρα θα βγει με επιτόκιο κοντά στο 5% στις αγορές. Δεν ξεχνάει τόσο εύκολα ο ελληνικός λαός» σημείωσε, επισημαίνοντας τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση της φορολογίας

Σχετικά με την Τουρκία, υπογράμμισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και άμυνας

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία