BACK TO
TOP
Πολιτικές

Τσίπρας- Moscovici: Στόχος η οριστική επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα

Με τον ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου, στον απόηχο της πρώτης δοκιμαστικής εξόδου της χώρας στις αγορές, μετά από τρία χρόνια.

Τσίπρας- Moscovici: Στόχος η οριστική επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα

1
0
Υποδεχόμενος τον Ευρωπαίο Επίτροπο, ο Πρωθυπουργός επεσήμανε πως η επίσκεψή του στη χώρα μας πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερη μέρα, κατά την οποία η Ελλάδα επιστρέφει στις αγορές, γεγονός που αποτελεί ορόσημο στο δρόμο για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και την οριστική έξοδο από την κρίση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κυβέρνηση, ο κ. Μοσκοβισί αναφέρθηκε στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης από την Ελλάδα, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης, της απόφασης του Eurogroup για το ελληνικό χρέος, της εξόδου της χώρας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος και την αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας

Ο Πρωθυπουργός και ο κ. Μοσκοβισί συμφώνησαν πως είναι απαραίτητη η προετοιμασία της διαδικασίας επιτυχούς και οριστικής ολοκλήρωσης του προγράμματος, καθώς και της επόμενης ημέρας, με στόχο η Ελλάδα και η ελληνική οικονομία να επιστρέψουν πλήρως στην κανονικότητα.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Επίτροπος Μοσκοβισί εξέφρασε την ισχυρή υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ως σταθερού εταίρου και συμμάχου της Ελλάδας.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία