BACK TO
TOP
Πολιτικές

Πολιτικό παιχνίδι εκ μέρους της ΝΔ με τις φωτιές στα Κύθηρα καταγγέλλει ο Τόσκας

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει με αιχμή την πυρκαγιά στο νησί των Κυθήρων. Η ΝΔ επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες και ολιγωρία στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κατάστασης με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα να κατηγορεί την ΝΔ για πολιτική παιχνίδι. «Μόνο ντροπή προκαλεί η στάση της Ν.Δ., η οποία θα έπρεπε να κοιτάξει την πλάτη της και να ρωτήσει τους ανθρώπους της γιατί αδιαφόρησαν τόσα χρόνια να προμηθευτούν έστω και ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος μετά το 2001», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

Πολιτικό παιχνίδι εκ μέρους της ΝΔ με τις φωτιές στα Κύθηρα καταγγέλλει ο Τόσκας

2
0

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ,  o κ. Τόσκας κατηγόρησε τον δήμαρχο Κυθήρων ότι σε συνεννόηση με τη Ν.Δ. έπαιξε πολιτικό παιχνίδι, ζητώντας «μέχρι και 50 πυροσβεστικά αεροσκάφη που δεν διαθέτει η χώρα».

«Στην πυρκαγιά στα Κύθηρα ρίξαμε όλα σχεδόν τα ιπτάμενα μέσα που διαθέτουμε» διαβεβαίωσε εξάλλου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Απαντώντας στην κριτική της Νέας Δημοκρατίας, ότι δεν νοικιάστηκαν εγκαίρως τα επτά  πυροσβεστικά ελικόπτερα, ο κ. Τόσκας τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση και  ότι αυτά είναι ελικόπτερα δευτερεύουσας δύναμης. Τα τρία βασικά ελικόπτερα «Ericsson», όπως ανέφερε ο υπουργός, έχουν ήδη ενοικιαστεί και επιχειρούν στα μέτωπα των πυρκαγιών από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία