BACK TO
TOP
Πολιτικές

Πολιτική πρωτοβουλία από την ανεξάρτητη βουλευτή Κ. Παπακώστα

«Το Ν.Ε.Ο. στοχεύει στο να μπορέσει να παρουσιάσει στην κοινωνία των πολιτών, στους πολίτες, στους ανθρώπους, που άφωνοι μας παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, μία διαφορετική πολιτική πρόταση και ένα διαφορετικό ύφος της πολιτικής, εστιάζοντας ουσιαστικά στην εφαρμογή του αυτονόητου» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα , για την απόφασή της να προχωρήσει σε μία νέα πολιτική πρωτοβουλία.

Πολιτική πρωτοβουλία από την ανεξάρτητη βουλευτή Κ. Παπακώστα

2
0

Μιλώντας στο ρ/σ «Πρακτορείο 104,9» σημείωσε πως «το αυτονόητο στις δύσκολες ώρες για μία χώρα, η οποία ανήκει στη Δύση, είναι να μπορεί να συνεννοείται και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, είναι να μπορεί να ομονοεί και έχουμε διχασμό και τοξικό περιβάλλον, είναι να μπορεί να ενώνει. Δεν μπορούμε στα εθνικά θέματα να διαμορφώσουμε επιτέλους μια στέρεη εθνική γραμμή και ένα ενιαίο αρραγές μέτωπο. Όλα αυτά τα ‘δεν’ με οδήγησαν στο να ανακοινώσω αυτή την πολιτική πρωτοβουλία, που αγκαλιάζεται από ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς, με πολύ γρήγορους ρυθμούς, να μπορούν όλα αυτά να γίνονται πράξη. Είναι η μετριοπαθής κοινωνική Δεξιά σε αρμονία το κοινωνικό Κέντρο» εξήγησε η κ. Παπακώστα, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής πρωτοβουλίας.

Η βουλευτής, η οποία διεγράφη από το κόμμα της ΝΔ τον περασμένο Οκτώβριο έπειτα από τη διαφοροποίησή της και την ανοιχτή διαφωνία της σε σειρά θεμάτων με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, διατύπωσε την εκτίμηση ότι «υπάρχει κενό ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ».

Πηγή: Το Βήμα

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία