BACK TO
TOP
Πολιτικές

«Αναταράξεις» από την πρόταση μομφής Μητσοτάκη κατά της κυβέρνησης

Η συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων προκαλεί τριγμούς… όχι στην κυβέρνηση αλλά στην αντιπολίτευση, με τον Αλέξη Τσίπρα και τους επιτελείς του να ακονίζουν τα μαχαίρια για το καυτό διήμερο που ακολουθεί.

Ένα δις για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης

1
1

Από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέθεσε την πρόταση μομφής (δυσπιστίας) εναντίον της κυβέρνησης, στο Κοινοβούλιο και στα πολιτικά γραφεία εκτυλίσσονται σκηνές σουρεάλ.

Στελέχη του Μαξίμου σημειώνουν ότι τα τεκταινόμενα στο Κίνημα Αλλαγής δείχνουν να επιταχύνουν εξελίξεις στον λεγόμενο προοδευτικό χώρο, με πιθανό πλέον το ενδεχόμενο αναδιάταξης του χάρτη του ενάμιση χρόνο πριν από τις εθνικές εκλογές.

«Υπόγεια ρεύματα» βλέπουν και στο εσωτερικό της ΝΔ, παρά την εικόνα ενότητας που προβάλλεται δημοσίως, ενώ καταγράφουν ως σημαντικό στοιχείο την έμμεση ή άμεση αποδοκιμασία που επιφυλάσσει στον κ. Μητσοτάκη μερίδα των ευρωπαϊκών (και δη, γερμανικών) μέσων ενημέρωσης.

Ως πλέον ενδεικτικά θεωρούν το χθεσινό άρθρο της Handelsblatt: «H προσπάθεια του Μητσοτάκη να ρίξει τον κυβερνητικό συνασπισμό του Τσίπρα με την πρόταση μομφής ενδέχεται να είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Αντί να διασπάσει την κυβέρνηση, η πρόταση δυσπιστίας θα τη συσπειρώσει ακόμη περισσότερο», αναφέρει.

Επίσης, το άρθρο της Frankfurter Allgemeine Zeitung με τίτλο «Ο ηγέτης Τσίπρας» και κείμενο που καταλήγει στη θέση: «Ό,τι άποψη κι αν έχει κανείς γι' αυτόν, ο Τσίπρας απέδειξε ότι διαθέτει το θάρρος ενός ηγέτη. Γι' αυτό αξίζει αναγνώριση και στήριξη»…

Πηγή: euro2day.gr

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

16-06-2018 12:33θανασης

Μεγάλος ηγέτης...ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...Μάγκες τους έχεις κάνει όλους εκτός από τους Έλληνες.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία