BACK TO
TOP
Πολιτικές

Καμμένος: Όταν έρθει στη Βουλή η συμφωνία ΠΓΔΜ, αποχωρώ από κυβέρνηση

«Δεν μπορώ να συναινέσω σε οποιαδήποτε λύση που θα παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας χωρίς να πάρει τον λόγο ο ελληνικός λαός», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας πως «όποτε έρθει η συμφωνία με την ΠΓΔΜ στη Βουλή, εάν περάσουν όλες οι διαδικασίες από τη μεριά των Σκοπίων, οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση».

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ ο Πάνος Καμμένος

2
0

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, επέμεινε ότι «εάν φέρουν αυτή τη συμφωνία στη Βουλή, εγώ θα αποχωρήσω από την κυβέρνηση. Το έχω πει και στον Πρωθυπουργό, το έχω πει και δημόσια, το έχω πει και στη Βουλή».

Όπως πρόσθεσε, «από τη στιγμή που θα αποφασίσει ο κ. Τσίπρας να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή, θα πάω στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ανακοινώσω ότι αίρω την εμπιστοσύνη μου από την κυβέρνηση. Θα οδηγήσω τη χώρα σε εκλογές».

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η σύλληψή τους «ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν».

Έκανε επίσης λόγο για ομηρεία των δύο στρατιωτικών, με την Άγκυρα να έχει στόχο μια «συναλλαγή» για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.

«Δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια σε μία περιοχή δύσκολη να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία