BACK TO
TOP
Πολιτικές

Έρχονται αναπτυξιακές υποδομές στο αγροτικό τομέα Μακεδονίας - Θράκης

Η ανάπτυξη και η προστασία των δασών, η αγροτική οικονομία και οι πιστώσεις που θα δοθούν στο πλαίσιο της 4ης Προγραμματικής Περιόδου για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και τη δημιουργία αναπτυξιακών υποδομών, στη Βόρεια Ελλάδα ήταν τα κύρια θέματα που ανέπτυξαν κατά τη συνάντησή τους, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Κιλτίδης, με τον υπουργό Μαργαρίτη Τζίμα.

Έρχονται αναπτυξιακές υποδομές στο αγροτικό τομέα Μακεδονίας - Θράκης

0
0

Στη διάρκεια της σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαΐου, στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του ΥΜΑ-Θ Λουκά Ανανίκα και ο Αν. Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Κορτσάρης.

Συζητήθηκαν επίσης τα απαραίτητα μέτρα που έχουν ληφθεί, εν όψει της θερινής περιόδου, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών και γενικώς, φυσικών καταστροφών.

«Συζητήσαμε ζητήματα που αφορούν στις προοπτικές δημιουργίας αναπτυξιακών υποδομών και την ενίσχυση των υπαρχουσών, στον αγροτικό κόσμο της Μακεδονίας και της Θράκης. Θέσαμε τις βάσεις για την αποτελεσματικότερη συνεργασία μας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 - 2013 με προγράμματα, που άπτονται των δύο υπουργείων» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υπουργός.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία