BACK TO
TOP
Πολιτικές

Ελεύθερος ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Γιώργος Μυλωνάς

Μετά από 14 ημέρες ομηρίας ελεύθερος αφέθηκε από τους απαγωγείς του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Γιώργος Μυλωνάς, ο οποίος και επέστρεψε στην οικία του στις 1:15 μετά τα μεσάνυχτα.

Ελεύθερος ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Γιώργος Μυλωνάς

0
0

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για το αν καταβλήθηκαν λύτρα και ποια είναι αυτά, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ανακάλυψη των δραστών.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας οδήγησε κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας BMW που του έδωσαν οι απαγωγείς, πιθανόν από περιοχή της Πιερίας ή των Γιαννιτσών ή της Βέροιας.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μυλωνάς είχε απαχθεί λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 9ης προς 10η Ιουνίου, την ώρα που επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν τότε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος, άφησαν ελεύθερη την σύζυγό του, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο λίγο αργότερα και αφού επιβιβάστηκαν σε άλλο, κατευθύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
«Ήταν μια κακή εμπειρία, μια ανατροπή στη ζωή μου, η οποία πέρασε, οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία», τόνισε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Γιώργος Μυλωνάς, στις πρώτες δηλώσεις του ύστερα από την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς.
«Στόχος μου είναι να αποσυρθώ από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας για να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου», ανέφερε ο κ. Μυλωνάς, ο οποίος πάντως δεν συνέδεσε την απαγωγή του με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΒΒΕ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία