BACK TO
TOP
Πολιτικές

Αποζημίωση για τους αμυγδαλοπαραγωγούς ζητά ο Σούρλας

Την αποζημίωση των αμυγδαλοπαραγωγών ζήτησε με επιστολή του προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Γ. Σούρλας.

Αποζημίωση για τους αμυγδαλοπαραγωγούς ζητά ο Σούρλας

0
0

Πιο αναλυτικά, στην επιστολή του ο κ. Σούρλας αναφέρει ότι με βάση τις τεχνικές και επιστημονικές απόψεις τόσο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όσο και του Ινστιτούτου Φυτοπροστασίας Βόλου, η αμυγδαλοκαλλιέργεια της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας έχει υποστεί σημαντικές ζημιές, μεταξύ αυτών έντονες καρποπτώσεις από την αφορία πού αποδίδεται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την άνοιξη.

Πέρυσι, οι αμυγδαλοπαραγωγοί αποζημιώθηκαν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Σούρλα ότι το φετινό πρόβλημα είναι πιο έντονο, θεωρεί δίκαιο να αποζημιωθούν και φέτος.

Ενόψει του προβλήματος αυτού, έχουν προγραμματιστεί ενημερωτικές συγκεντρώσεις για τους αμυγδαλοπαραγωγούς του Νομού Θεσσαλίας στη Νέα Αγχίαλο σήμερα Παρασκευή 1 Αυγούστου και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, στη Σέσκλο επίσης σήμερα στις 21.00 στην πλατεία του χωριού και στα Κανάλια, αύριο Σάββατο 2 Αυγούστου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία