BACK TO
TOP
Πολιτικές

Ομιλία Κιλτίδη για πάταξη της λαθροθηρίας την Τετάρτη

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 1ης Ευρωπαϊκής Δασικής Εβδομάδας, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, θα πραγματοποιήσει ομιλία για την άσκηση της θήρας και την πάταξη της λαθροθηρίας σε ημερίδα που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων (τέρμα οδού Αλκμάνος Ιλίσια).

Η λεκάνη Μυγδονίας στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας

1
0

Ο υφυπουργός και η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας θα ανακοινώσουν μέτρα για την αντιμετώπιση - καταστολή των παραβατικών συμπεριφορών κατά την άσκηση της θήρας, ενώ θα διανεμηθεί αποκαλυπτικό οπτικοακουστικό υλικό (D.V.D.) με τις πρακτικές των λαθροθήρων, τις καταδιώξεις και τους ελέγχους που διενεργούν οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες των κυνηγετικών οργανώσεων για να εξουδετερώσουν την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας από τους λαθροθήρες.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Κιλτίδης και οι θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας θα προχωρήσουν στη δημόσια καταστροφή δεκάδων ηλεκτρονικών συσκευών λαθροθηρίας που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, νησιών του Αργοσαρωνικού και των Κυκλάδων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία