BACK TO
TOP
Πολιτικές

Με τους αγρότες της Πέλλας συναντάται το μεσημέρι ο Κοντός

Με εκπροσώπους αγροτών - έξι τον αριθμό -  του Νομού Πέλλας θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αλέξανδρος Κοντός, ολοκληρώνοντας το μπαράζ συσκέψεων με αγροτικούς φορείς από όλη την χώρα που ξεκίνησε τη Δευτέρα.

Ο Κοντός τίμησε τους ερευνητές της "Ανασυγκρότησης"

0
0

Άλλωστε αύριο Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου ο κ. Κοντός θα πρέπει να μεταβεί στην Ξάνθη όπου θα απευθύνει σχετικό χαιρετισμό στα πλαίσια της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 – «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» - (ΠΑΑ).

Χθες από νωρίς το μεσημέρι και μέχρι αργά το απόγευμα συναντήθηκε διαδοχικά  με εκπροσώπους, μέλη και τον πρόεδρο της ΕΑΣ Λειβαδιάς. Η αντιπροσωπεία της Ένωσης ζήτησε να συναντήσει τον υπουργό σε μια προσπάθεια να εκθέσει τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής. Να σημειωθεί ότι "παρών" στη συνάντηση ήταν και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελος Μπασιάκος. Κατόπιν, στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε η συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή αγώνα της Λοκρίδας. "Παρών" στη συνάντηση και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, κ. Κώστας Σκιαδάς. Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ που ενώ η συνάντηση τους ήταν για τις 3.00 το μεσημέρι καθυστέρησε λόγω των προηγουμένων επαφών του υπουργού.

Τελευταία σειρά είχε η 15μελής επιτροπή της Συντονιστικής Επιτροπής Νέων Αγροτών Θεσσαλίας οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Αλέξανδρο Κοντό μετά τις 18:00. Την επιτροπή των «νέων Θεσσαλών αγροτών» απαρτιζόταν από τους: Δρόσος Γιώργος (Φάρσαλα), Ρουκάς Νίκος (Φάρσαλα), Αδαμόπουλος Χρήστος (Φάρσαλα), Μαγουλιώτης Τάσος (Τρίκαλα), Παπαλεξανδρής Ευάγγελος (Τρίκαλα), Φιλλιπίδης Χρήστος (Τρίκαλα), Μανάκος Αναστάσιος (Καρδίτσα), Κυριακούλης Δημήτρης (Καρδίτσα), Θεοχάρης Παύλος (Καρδίτσα), Μπαντουβάκης Δημήτριος (Μαγνησία), Ζαχαρίας Ιωάννης (Λάρισα), Νότας Αχιλλέας (Φάρσαλα), Μπατρακούλης Αντώνης (Λάρισα),  Καρατσιούλης Πάρης (Λάρισα), Φιτσιώρης Απόστολος (Λάρισα).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία