BACK TO
TOP
Πολιτικές

Νέο ραντεβού Κοντού για… του χρόνου με αγρότες Πέλλας

Λίγο μετά τις 13.30 ολοκλήρωσε την συνάντηση της με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό η εξαμελής επιτροπή των εκπροσώπων των αγροτών του νομού Πέλλας.

Νέο ραντεβού Κοντού για… του χρόνου με αγρότες Πέλλας

0
0

Μετά την συνάντηση ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων του νομού κ. Λάκης Παπαδόπουλος δήλωσε στο Agronews ότι: «ο υπουργός είδε τα αιτήματά μας και έδειξε να τα κατανοεί. Μας υποσχέθηκε ότι το δεύτερο 15νθημερο του Ιανουαρίου θα έχουμε άλλη μια συνάντηση ίσως στην Ξάνθη προκειμένου να έχει προλάβει να δει και συζητήσει και με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών».

Και πρόσθεσε: «Τα βασικά μας αιτήματα αφορούν στην αύξηση του αγροτικού εισοδήματος, στην αύξηση του ΦΠΑ για φυτική και ζωική παραγωγή από το 7% στο 15% και στην επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το πετρέλαιο αγροτικής χρήσης». Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο ο υπουργός συμφώνησε μαζί τους στα δύο τελευταία αιτήματά τους ωστόσο τους διεμήνυσε ότι θα έχουν οριστικές απαντήσεις στην επόμενή τους συνάντηση.

Την επιτροπή των αγροτών από την Πέλλα αποτελούσαν – εκτός του κ. Παπαδόπουλου – οι κ.κ: Ισίδωρος Μαντικούδης, Βασίλης Τζώτζης, Χρήστος Χατζηαντωνίου, Δημήτρης Πιστούλης και Ελευθέριος Νικολαΐδης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία