BACK TO
TOP
Πολιτικές

Στον Χατζηγάκη η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή

Λίγα λεπτά πριν τις 16:00 ξεκίνησε η συνάντηση της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σ. Χατζηγάκη, προκειμένου στα πλαίσια του ανοικτού διαλόγου να συζητήσουν για τα μακροπρόθεσμα σχέδια στήριξης της ελληνικής γεωργίας. Τα μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών, μετά την ιακνοποιητική - όπως τη χαρακτήρισαν - συνάντησή τους νωρίτερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ν. Κατσαρό, όπου ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα και το ύψος των αποζημιώσεων, κατευθύνθηκαν στο υπουργείο.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι στο ΥΠΑΑΤ

0
0

«Ο κ. Κατσαρός μας κάλυψε μέχρι ένα σημείο. Τώρα πάμε στο υπουργείο για τα υπόλοιπα» δήλωσε ο κ. Βάιος Γκανής, μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής.
«Ουδέποτε υπήρξε αντίδραση από την πλευρά των εργαζομένων να υπογράψουν τα πορίσματα για την πληρωμή των αποζημιώσεων που δεν θα είναι σύμφωνα με το κοινό δίκαιο», υπογράμμισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ν. Κατσαρός.

Οι αποζημιώσεις θα δοθούν μέσω του ΕΛΓΑ για να φτάσουν γρήγορα στους αγρότες τόνισε επίσης ο κ. Κατσαρός, ενώ πρόσθεσε ότι εάν επιλέγονταν η λύση της υποβολής προγράμματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση η διαδικασία θα καθυστερούσε περισσότερο από ένα χρόνο.

Σημειώνεται ότι παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο του ΕΛΓΑ συνεδριάζει με σκοπό να εγκρίνει τις αποζημιώσεις για σιτάρι και καλαμπόκι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία