BACK TO
TOP
Πολιτικές

Πλήρης έλλειψη κυβερνητικού σχεδίου για την Κρήτη

Επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό, η οποία θα συζητηθεί την Παρασκευή, με θέμα «Πλήρης έλλειψη ολοκληρωμένου κυβερνητικού σχεδίου για την Κρήτη» κατέθεσε σήμερα Τρίτη ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και βουλευτής Ηρακλείου Αλ. Αλαβάνος.

Στα Μάλια της Κρήτης ο Αλαβάνος για την κτηνοτροφία

0
0

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της επίκαιρης ερώτησης:

Ο κρητικός λαός διακρίνεται για την απεριόριστη φιλοξενία του. Η Κυβέρνηση υποδέχθηκε του κρητικούς αγρότες που ήρθαν να κάνουν μια ειρηνική συμβολική εκδήλωση στην Αθήνα με ΜΑΤ, βία, δακρυγόνα. Η Κυβέρνηση δεν αφυπνίστηκε από τα γεγονότα πριν ενάμιση χρόνο στο νομό Ρεθύμνης. Δεν αντιλαμβάνεται ότι η Κρήτη, παρά το γεγονός ότι είχε σχετικά υψηλό κατά κεφαλήν ΑΕΠ ως περιφέρεια, αντιμετωπίζει μια σειρά εξαιρετικά οξυμένων προβλημάτων, που εντείνονται λόγω της κρίσης και άπτονται πολλών υπουργείων: Καθίζηση της Αγροτικής Οικονομίας- Μείωση του τουρισμού - Φυσικές καταστροφές λόγω έλλειψης έργων υποδομής - Ανεργία - Σημεία κοινωνικής περιθωριοποίησης όπου αναπτύσσεται η εγκληματικότητα - Ενεργειακό αδιέξοδο - Έλλειψη υδάτινων πόρων.

Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός :

Έχει η Κυβέρνηση ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένης ανάπτυξης για την Κρήτη και ποιό είναι αυτό;

Γιατί η Κυβέρνηση με την πρακτική της, όπως με την βίαιη αντιμετώπιση των αγροτών, προσβάλλει την υπερηφάνεια, την φιλοτιμία και την ευαισθησία του λαού της Κρήτης;»
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία