BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Φινάλε στη Χαλκίδα για το Kαγιάκ Greece 2014

Έφτασε και επίσημα στο τέλος της, η σειρά αγώνων Καγιάκ Greece 2014, με νέο ρεκόρ συμμετοχής, πλησιάζοντας τους 300 αθλητές και αθλήτριες.

Φινάλε στη Χαλκίδα για το Kαγιάκ Greece 2014

0
0
Τελευταίος σταθμός ήταν η Χαλκίδα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι ισχυροί άνεμοι όπως ήταν φυσικό δυσκόλεψε σημαντικά την προσπάθεια όλων

Παρά τις αντιξοότητες όμως τόσο οι άνθρωποι του Καγιάκ Greece όσο και του  Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τον αγώνα, με γνώμονα πάντα την ασφαλή διεξαγωγή του. Οι άνθρωποι του ΝΟ Χαλκίδας ήταν για μια ακόμα φορά εξαιρετικοί οικοδεσπότες, με πρωτεργάτες τους Θοδωρή Κιαπέκο και Πάνο Συκιώτη, που κατέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία των αγώνων.

Τα σωματεία και όλοι οι εμπλεκόμενοι και μη στο άθλημα του Κάνοε Καγιάκ ήρθαν πολύ πιο κοντά, μέσα από την σειρά των τεσσάρων διοργανώσεων της Καγιάκ Greece, που ξεκίνησαν από τη Νεάπολη (Λακωνία), συνεχίσθηκε στην Γυάλα (Σαλαμίνα) και την Βουλιαγμένη (Αττική) και ολοκληρώθηκε στην Χαλκίδα.

Μια εθελοντική προσπάθεια την οποία αγκάλιασαν όλοι και η οποία στήριξε τον Σύλλογο Φλόγα, για παιδιά με καρκίνο και έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.) και του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Μια προσπάθεια που βρήκε από το ξεκίνημα πολλούς υποστηρικτές. Χορηγοί  είναι οι UTECO ΑΒΕΕ, Ακαδημία φωτογραφίας Leica και Υποστηρικτές Spyros Korkidis-Group Of Companies, AAsport, Zaro’s, Aperitivo Pizza Bar, Elio, ΙΕΚ Ξυνή, Mediterranean College, Kalousos Medical Equipment, Eu Zup, Paco café, Aθανασοπούλου-Παναγουλόπουλος ΟΕ, Μάρθα Αθανασοπούλου Δικηγόρος.

Πληροφορίες https://www.facebook.com/kayakgreece, www.kayakgreece.gr ή στο info@kayakgreece.gr.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία