BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε το MILKO Τουρνουά 3X3

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα μέσα Νοεμβρίου το MILKO Τουρνουά 3x3 για το 2016 έχοντας προσφέρει την απόλυτη μπασκετική εμπειρία σε παιδιά και νέους.

Ολοκληρώθηκε το MILKO Τουρνουά 3X3

0
0
Με τις συμμετοχές να αγγίζουν τις 10.000 παιδιά, η ξεχωριστή αυτή γιορτή του μπάσκετ, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Milko, ταξίδεψε σε 30 περιοχές της Ελλάδας, από μικρά χωριά μέχρι και πολυσύχναστα σημεία της πρωτεύουσας, στο πλαίσιο συμπλήρωσης των 30 χρόνων παρουσίας του MILKO στην ελληνική αγορά. Κάθε σαββατοκύριακο εκατοντάδες παιδιά έπαιξαν μπάσκετ με την παρέα τους, διασκέδασαν με τη ψυχή τους και κέρδισαν πολλά δώρα από το MILKO

Το MILKO Τουρνουά 3x3 έχει ως βασικό στόχο να κινητοποιήσει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ, να αγωνιστούν και να υιοθετήσουν έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής. MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO της ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Το μήνυμα του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» ενθαρρύνει τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι και ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του. Στα πλαίσια του MILKO Τουρνουά 3x3, αναδείχτηκαν μέσα από τους νικητές 30 μεγάλοι τυχεροί που κέρδισαν δωροεπιταγές αθλητικών ειδών, συμμετοχές σε κορυφαία Basketball Camps της Ελλάδας και αξιολογήσεις για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο μπάσκετ από τον καταξιωμένο Ομοσπονδιακό προπονητή, κύριο Κωνσταντίνο Μίσσα, τεχνικό σύμβουλο των εθνικών ομάδων των ανδρών και Καθηγητή στη σχολή της FIBA EUROPE (F.E.C.C.).
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία